Om oss

Med över 20 års erfarenhet erbjuder Equipe hantverk av högsta kvalitet med exklusiva detaljer som är omsorgsfullt tillverkade i Italien. Varje produkt är tillverkad med både ryttare och häst i åtanke. Med stor passion och skicklighet tillverkar Equipe produkter som motsvarar sina kunders behov vid dressyr, hoppning, fälttävlan och distansritt. Equipe kombinerar handgjorda produkter av högsta kvalitet med ett intresse för innovation och att ständigt utveckla tillverkningstekniker, design och material. Varje enskild sadel är tillverkad av sadelmakare som bemästrar konsten att utforma exklusiva sadlar speciellt framtagna åt sina kunder. Både ryttarens komfort och hästens anatomi är i fokus vid tillverkning och den ständiga utvecklingen av produkterna. I världs-/europamästerskap och OS inom ridsport använder sig flera av mästarna på podiet sadlar och andra produkter tillverkade av Equipe. Välkommen till oss!

Susanne och sadelskydd

Vår grundare

2001 hade Susanne Ankarcrona sitt första möte med Selleria Equipe i deras fabrik i Italien. Susanne föll direkt för deras hantverk, material, kunskap och passion för sadlar. 

Med sig tillbaka hade hon tre sadlar och det blev starten för det som idag är Equipe Saddles Sweden AB. Susanne med familj har alltid haft hästar som sitt stora intresse och att kunna förena det med sadlar har gift sig väl.

Idag så har Equipe Saddles återförsäljare runt om i Sverige, Norge och Danmark. Att lyssna på kunden och hittar rätt balans mellan häst och ryttare är det vi strävar efter och värdesätter mest.

Välkommen till oss!